KoolhavenPlanes – Feestdagen gids

Plaatsen om te zien, eten en gids voor logies

Avontuurlijke vakantie in Jamaica

Als je van avontuurlijke sporten houdt, moet je een reis naar Jamaica maken. Een vakantiereis in Jamaica en u zult gegarandeerd keer op keer terugkeren. Dit prachtige eiland, met een aantal natuurlijke attracties, biedt de ultieme opwinding en opwinding. Van uitdagende fietstochten door de bergen tot duiken in de diepten van de zee, Jamaica biedt een overvloed aan interessante activiteiten en ervaringen.

Een ideaal avontuurlijke route zou een bezoek aan de verschillende stranden omvatten, gevolgd door enkele duik- en snorkeltochten en uiteindelijk het afronden met een trektocht of fietstocht door het platteland.

De frisse en verkwikkende lucht in combinatie met prachtige vergezichten en landschappen vormen een perfecte achtergrond voor een aantal geweldige avontuurlijke activiteiten. Je kunt je avontuurlijke expeditie beginnen met een fietstocht door het uitdagende terrein van de majestueuze Blue Mountains.

Er zijn een aantal professionele fietstoeristen die dag mountainbiketochten aanbieden. Deze bedrijven nemen je mee op een plezierrit door de weelderige tropische bossen en meestal aan het einde van de tour kun je een duik nemen in een waterval. Deze rondleidingen beloven je plezier, plezier en opwinding.

De regio Ocho Rios is ook de thuisbasis van de beroemde Dunn’s River Falls. Deze prachtige waterval van bijna een meter stroomt naar beneden en stuitert vervolgens over de stenige treden om uiteindelijk samen te komen met de wateren van de blauwe zee. Hier kunt u de kleine stenen treden beklimmen om te genieten van de stromende watervallen of zelfs zwemmen in de kleine bubbelbaden.

Duikliefhebbers hebben veel om naar uit te kijken, omdat er een paar populaire duiklocaties rond Jamaica zijn. De regio Ocho Rios heeft drie belangrijke sites, waaronder Wreck of the Katryn, Top of the Mountain en Jack’s Hall.

Duik 60-voet onder op de top van de berg duiken site om een ​​verscheidenheid aan koralen en gorgonen te bekijken, terwijl een 140-voet voormalige mijnenveger kan worden bekeken op het wrak van de Katryn. Als u één van de gezonken schepen wilt verkennen, kunt u de duiklocatie van Park Royal bezoeken, gunstig gelegen vlak bij de luchthaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2019 KoolhavenPlanes - Feestdagen gids