KoolhavenPlanes – Feestdagen gids

Plaatsen om te zien, eten en gids voor logies

Zipline Italië – De ideale avonturenvakanties

Zipline is de manier om direct plezier te maken. Als je op zoek bent naar snel avontuur met een korte trip, dan is zipline precies wat je zou moeten kiezen. Er zijn veel plaatsen over de hele wereld waar zipline-kabels worden geplaatst, variërend in lengte en grootte voor de liefhebbers van avontuur. Eén zo’n plaats is de langste zipline in Italië die boven de prachtige Dolomieten is gebouwd.

Deze drie kilometer lange zipline in Italië wordt gerekend tot één van de langste ziplijnen in Europa en de rest van de wereld. Omdat ziplining door iedereen kan worden gedaan en compatibel is met alle leeftijden, wordt het naar verluidt een element van een ideale avontuurlijke vakantie.

De vroegste vormen van zipline waren met het oog op het transport van mensen en goederen en geleidelijk nam het de vorm aan van recreatieve activiteit. Het beste ding over zipline is dat het iedereen iets te bieden heeft. Het is een volledig nieuwe vorm van vooruitgaan in de bergen en is een populaire vakantie-activiteit geworden.

Met als doel om liefhebbers van avontuur de meest pure vorm van adrenaline te geven, heeft Italië deze zipline gebouwd om de prachtige en prachtig besneeuwde bergtoppen van de Dolomieten vanuit een geheel nieuw perspectief te verkennen.

Gelegen in het hart van de Dolomieten, zal de langste zipline in Europa u zeker een onvergetelijke ervaring bezorgen. Deze ideale avontuurvakantie omringt je fascinatie terwijl je veilig en geleidelijk van de bergtoppen naar de valleien naar beneden glijdt. Boven de prachtige ambiance van de ongerepte natuur, omringd door met sneeuw bedekte bergen, zult u absoluut de meest verbazingwekkende panoramische reis van uw leven hebben.

Deze specifieke zipline in Italië is gebouwd op zo’n locatie waar je alleen maar kunt verwachten volledig te worden vermaakt en geboeid door de avonturen van kabelbanen. Een ander goed nieuws over deze zipline is dat in tegenstelling tot andere plaatsen deze specifieke zipline in Italië het hele jaar door zal werken, zodat de avonturiers van de zipline niet hoeven te wachten tot de zomer van hun pleziervaart geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2019 KoolhavenPlanes - Feestdagen gids